Exkluzív! Kasza Tibiék elárulták születendő babájuk nemét!

Régóta faggatták őket a babáról, mégis mindenkit megleptek három hete, amikor bejelentették, szülők lesznek. Most itt az újabb nagy hír!

A Nagy duett utolsó heteiben egyre többen szúrták ki a TV2 stúdiójában, de a közösségi oldalakon is, hogy Kasza Tibi felesége egy ideje nem kíséri el a párját stúdióba vasárnap esténként. Andit a rajongói is egyre gyakrabban kérdezték a közösségi oldalán baba témában, és volt, aki azt is kiszúrta, egy ideje bővebb szabású felsőkben posztol képeket.

Az ok három hete lett egyértelmű és világos, Tibi és Manker ismét különleges módját választották annak, hogy bejelentsék a világnak, szülők lesznek. Az énekes-műsorvezető a gyermekük szívhangjára komponált dalt és azt játszották le rajongóiknak. Videójukat tízezrek csodálták meg, azóta pedig már az első kismama fotók is megérkeztek Mankerről, akinek egyre szebben kerekedik a pocakja.

Egy ideje már csak egy dolog foglalkoztja a rajongókat: vajon kisfiú, vagy kislány érkezik Tibiék családjába? Most a TWN.hu-nak ezt is elárulták!

Kattints a bejelentésért és képekért!

24 óra