Nyaralós képe miatt estek neki a rajongói Rubint Réka unokahúgának!

Sztárfocista rabolta el Rubint Réka unokahúgának a szívét! - kürtölték világgá a bulvárlapok tavaly novemberben, Rubint Rella most komoly összetűzésbe keveredett a rajongóival.

A fiatal lány Rubint Réka egyik DVD-jén tűnt fel két évvel ezelőtt, akkor még csak tizenhét éves volt, kereste az útját. Az azóta eltelt években máris nagyot fordult vele a világ, köszönhetően annak is, hogy ő maga is beállt az egészséges életmódot népszerűsítő hírességek táborába, ráadásul tavaly novemberben egy ismert focista személyében a szerelem is rátalált. 

Rella szerelme az Újpest korosztályos válogatott csatára, Novothny Soma, aki most szombaton tölti be a huszonnegyedik életévét. A labdarúgó és a több mint százezer követővel bíró Rella jelenleg épp Balin nyaralnak, ahonnan tömegével osztják meg a képeket boldogságukról. 

Egy, talán csak egyetlen egy képsorozatot nem lett volna szabad Rellának kitennie, ha picit jobban belegondol, de ez már neki is csak akkor esett le, amikor a fotói alatt a rajongói hangosan neki estek. Szerelme, Novothny Soma is kesztyűt húzott a lány védelmében, de egymaga szinte tehetetlen a bedühödött kommentelőkkel szemben.

 

Kattints a nagy vihart kavaró sorozatért!

24 óra