Megmutatta 26 évvel idősebb szerelmét ÉNB Alexa - fotók

A TWN.hu elsőként írta meg néhány hete, ÉNB Alexa egy idősebb, ötgyermekes férfival esett szerelembe.

A lány a nem múló fejfájása miatt kereste fel a férfit, és amikor először találkoztak, rögtön eltalálta Ámor nyíla. „Ahogy betettem a lábamat, egyből úgy éreztem, hogy otthon vagyok, minden olyan természetes és jó volt. Persze, azóta szinte öt percre sem engedtük el egymást. Remélem, hogy ez egy életen át fog tartani. Balázs fiaival is nagyon jól kijövök. Az sem okoz problémát, hogy korban bizony közelebb állok hozzájuk, mint az édesapjukhoz, ugyanis 26 év van közöttünk – mesélt a Story magazinnak Alexa.

Sőt, egy különleges dolgot is elárult: párja négy évvel ezelőtt vesztette el a társát, feleségét, Alexa érkezésével most azonban őt is visszakapta picit.

"Nem csak külsőleg, hanem belsőleg is nagyon hasonlítok Balázs volt feleségére, Andira, akinek a lelke bennem él tovább. Mindannyian egy életfeladattal születtünk a világra, az enyém az, hogy megkönnyítsem Balázs számára veszteség elfogadását. Érzem, hogy Andi minden pillanatban itt van mellettem és segít, én pedig ezáltal tudom támogatni a páromat. Ő a lelkitársam is.

Kattints a szerelmesek képeiért!

24 óra