Megbánta az esküvőt Meghan Markle? Kitálalt az ismerőse

Ebből még lehet gond.

Megbánta az esküvőt Meghan Markle? Kitálalt az ismerőse

Néhány hete egy világraszóló esküvőn keltek egybe, a legfrissebb pletykák szerint Meghan hercegnő nem erre az életre vágyott.

Még egy hónapja sincs, hogy Harry herceg és Meghan Markle kimondták egymásnak a boldogító igent, máris szembe kell nézniük az első komolyabb házassági válsággal. A legfrissebb hírek szerint az amerikai származású színésznő az, aki elbizonytalanodott, jó döntést hozott-e, amikor igent mondott szerelmének. Egy dolog biztos, Meghan Markle továbbra is őrülten szerelmes a férjébe, azonban a hozzá közeli források szerint az öröme mégsem felhőtlen. Ő ugyanis nem ilyen életről álmodott, amikor eldöntötte, hercegnő lesz.

Meghan Markle állítólag képtelen megbarátkozni a hercegné szereppel, ami miatt már eddig is számos áldozatot kellett hoznia. Az új élete miatt törölnie kellett magát a közösségi oldalakról, és gyakorlatilag nincs olyan nap, amikor bátran belebújhatna egy tornacipőbe, és farmersortba, hogy sétáljon egyet, vagy csak egyszerűen kiránduljon. Ráadásul nem elég, hogy minden nap meg kell felelnie a szigorú protokollnak, az sem mindegy, mit vesz fel, és hogyan. Már az elmúlt hetekben is számos alkalommal estek neki a kommentelők és a lapok azért, mert nem a megfelelő viseletben jelent meg egy-egy rendezvényen.

 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) on

A hozzá közeli forrás határozottan kijelentette: Meghan Markle már megbánta, hogy igent mondott Harry hercegnek. Igaz, a mai napig szereti őt. A most megjelent hírekről azonban biztosan megkérdezi őt majd Harry...

 

24 óra