Íme a Magyarország Szépe verseny idei húsz döntőse!

Egy nagyszabású sajtótájékoztató keretein belül ma bemutatták azt a húsz lányt, akik versenybe szállnak idén a Magyarország Szépe versenyen.

Július 8-án este megválasztják a Miss World Hungary idei királynőjét, idén már ötödik alkalommal a Duna Televízió élőben közvetíti majd a döntőt. A királynő képviseli majd hazánkat a világversenyen, ahol több mint százhúsz ország szépségkirálynőjével szállhat versenybe a világ legszebb hölgye címért. 

Az adásban négy különböző öltözékben vonulnak végig a kifutón a döntősök.  Az élő showig azonban még rengeteg feladat vár a lányokra. Ahogy azt Sarka Kata, a Magyarország Szépe versenyigazgatója a június 13-i sajtótájékoztatón elmondta, csak annak van esélye a végső győzelemre, aki a következő hetekben maximális fegyelemmel és szorgalommal dolgozik. A leendő szépségkirálynőnek talpraesettnek, céltudatosnak, barátságosnak és kommunikatívnak kell lennie, hiszen csak így van esélye a világdöntőn kitűnnie a szép lányok tömegéből. 

A győztes a Miss World Hungary koronáját viseli majd egy évig és a verseny két udvarhölgyét is díjazzák. Természetesen idén is lesz közönségszavazás.

Ma délelőtt egy belvárosi szórakozóhelyen már be is mutatták azt a húsz lányt, akik között ott van a Miss World Hungary 2018 királynője!

Kattints a 20 döntős lányért!

24 óra