Hódi Pamela beperelte Berki Krisztiánt! Ezért

Bíróságon harcolnak Natasa Zselykéért a szülei.

Sem a láthatáson, sem az anyagiakban nincs megegyezés, jöhet a per - írja a Blikk. Berki Krisztián és Hódi Pamela kislányát közös felügyeleti joggal, felváltva nevelték eddig a szülei, a magánoviját a lap szerint Krisztián fizette, de a folytatást és az anyagiakat illetően nincs megegyezés.

"Az ügyvédeinkkel együtt próbáltunk leülni és megbeszélni azokat a dolgokat, amelyekben nem értünk egyet, de Krisztián a legutóbbi két alkalomra már el sem jött. A legnagyobb baj, hogy semmiben nem értettünk egyet. Sem abban, milyen arányban osszuk meg Nati láthatását, de az anyagiakban, a gyerektartásban sem. Ezért is fordultam bírósághoz, hogy ők mondják ki, a jövőben, mihez tartsuk magunkat. Bátran állok eléjük! Az nem állapot, hogy Krisztián minden fórumon letiltott, nem tudok vele kommunikálni, és a barátnőjével kell beszélnem a lányom lelki világáról." - kelt ki magából a lap megkeresésére Pamela.

 

Boldogan❤️?

A post shared by Hódi Pamela (@hodipamela_official) on

Berki azt mondta, sajnálja, hogy idáig fajult az ügy, de csak a lánya boldogsága érdekli.

"Nemrég vettem Natinak egy dinnyés matracot, azt fújom fel szájjal, hogy mire hazaér az óvodából, tudja használni. Örökre hálás leszek Pamelának, amiért megajándékozott Natival, de nekem csak a lányom boldogsága számít" – mondta Berki a Blikknek.

"Nem szeretném, ha 50-50 százalékban osztanák meg a felügyeletet, mert az nem jó a gyereknek, ebben biztos vagyok. Akkor inkább nevelem egyedül a gyermekem!" - szögezte le Pamela.

24 óra