Kirúgatott egy kórházi ápolónőt Hargitai Bea! Ezért tette

Pilanatok alatt rúgatott ki egy kórházi ápolónőt Hargita Bea - erről ő maga mesélt feldúltan egy tévéműsorban.

A #Bochkor című műsorban elevenítette fel, kisfia, Jason játék közben betörte a fejét. Férje a közeli kórházba sietett vele, ahová Bea hiába telefonált be, a nővér egy idő után rácsapta a telefont.

"Vártak az ügyeleten, miközben Jason feje vérzett, de semmi nem történt, azt mondták, hogy nincs orvos. Én éppen úton voltam, telefonon próbáltam érdeklődni, hogy mi történik, mikor látják el a fiam, erre a vonal másik végén a nővérke hahotázva közölte, hogy nincs orvos, és lecsapta" - idézte a Blikk a feldúlt modell szavait, aki addig nem nyugodott meg, míg ki nem rúgták a nővért.

"Egy ilyen embernek nem szabad olyan munkahelyen dolgoznia, ahol páciensekkel vagy aggódó hozzátartozókkal kell beszélnie. Ez ugyan Prágában történt, de ha Magyarországon futottam volna bele hasonló helyzetbe, itt is kiállok magamért" - mondta.

Bea a nővér felettesénél, az ügyeleten és a kórházigazgatónál is panaszt tett. Sőt, arra kérte a vezetőséget, az elbocsájtott nőnek mondják meg a nevét is, hogy tudja, ki miatt rúgták ki.

24 óra