Testsúlyáról vallott őszintén Király Linda! Kiállt a színpadra - fotók

Őszintén vallott súlyproblémáiról Király Linda.

Hírességek vallottak a súlyproblémáikról a „Feel SOUL Good - Lélekközösség Peller Mariannal”: Lelkünk küzdelme a kilókkal elnevezésű rendezvényen. A Blikk cikke szerint köztük volt Király Linda is, akit akkor ismert meg a közönség, amikor – egy nagy és hirtelen fogyás után – mindössze 53 kiló volt. Nem csoda, hogy azóta is folyamatosan arról faggatják, miért hízott meg.

"Az, hogy hogyan érzem magam a bőrömben, nem a súlyomtól függ. Volt olyan időszak, amikor bár vékonyabb voltam, mégsem voltam magabiztos. A hízásomnak a fizikai okokon túl, lelki oka is van: korábban rengeteg bántás és csalódás ért, karrierem elején sokszor úgy éreztem, hogy a külsőmre figyeltek, ahelyett, hogy a hangommal és a mondanivalómmal foglalkoztak volna. Ahogy a testem jelezte, hogy valami nem stimmel, úgy indultam el egy belső, önismereti úton, és azáltal, hogy megismertem önmagam, és kiteljesedtem, végre a hangomra kezdtek figyelni” – vallott őszintén az énekesnő.

Íme a Király Linda a rendezvényen!

Linda rengeteg módszert kipróbált, de hosszú távon semmi nem hozott eredményt.

„Hiszek abban, hogy életmódváltás kell a fogyáshoz, emellett fontos az is, hogy orvosi segítséget kérjünk, ha szükséges, de a legfontosabb az, hogy rendben legyen a lelkünk. Úgy érzem, kezdek békében lenni magammal, emiatt a jelenlegi alakomra csupán átmeneti állapotként tekintek.” - mondta.

24 óra