Ő Dudás Dániel - Shane szerint vele csalta őt Hosszú Katinka!

Hosszú Katinka tegnap bejelentette, nem sikerült megmentenie a házasságát Shane Tusup-pal. Azóta már több fronton áll a bál, aminek egy másik úszó is főszereplője lett.

"Szeretnék mindenféle pletykát megelőzni, sajnos Shane-el nem sikerült a magánéleti problémáinkat rendezni, így a továbbiakban nem az ő vezetésével készülök. Jelenleg is folyik a felkészülésem a versenyekre, miközben keresem a megfelelő szakmai hátteret a pályafutásom következő szakaszára." - írta magyarul és angolul is ki a Facebook-jára tegnap délelőtt Katinka, majd délutánra az oldala eltűnt.

Késő este jött a válasz Shane-től. Egy igazi mélyütést vitt be az úszónőnek, nem elég, hogy a szennyesét kiteregette, másokat is belekevert. Ráadásul mindezt angolul, hogy a világ összes pontjára eljuthasson a hír. Shane szerint Hosszú Katinka lépett ki a házasságukból azzal, hogy megcsalta őt edzőpartnerével Dudás Dániellel. 

Az edző azt is hozzáteszi: Hosszú Katinka húsvétkor ismerte el a félrelépést, de mivel Tusup hisz a házasság intézményében, megígérte, hogy dolgozni fog azon, hogy túl tudjon lépni a történteken. Tusup mindent megtett ezért, de viszonzásul nem kapott semmit, egyedül dolgozott azon, hogy elfelejtsék a múltat, de Katinka másodszor is megtette azt, hogy Dudásnál kereste a boldogságot. Visszatekintve az elmúlt tíz évre, Tusup már abban sem biztos, hogy Hosszú Katinka elköteleződése valódi volt.

Azóta Hosszú Katinka az Instagramján tette közzé: Facebook-oldalát valaki törölte. Csak ő és Shane voltak, akik kezelni tudták.

Azóta pedig mindenki csak arra kíváncsi, ki lehet a férfi, aki akarata ellenére lett egy pár szakításának harmadik szenvedő alanya. Reméljük, Dudás Dani is hamarosan elmondja véleményét, ha már akarata ellenére lett érintettje az ügynek.

Íme az állítólagos csábító és Katinka!

24 óra