Dráma A Nagy Duettben! Távozott a TV2 egyik legnagyobb sztárja!

Pumped Gabo és Marcellina, Megyeri Csilla és Gergely Robi, Tóth Andi és Rippel Feri, Wolf Kati és Fodor Rajmund.

Eddig a fenti négy páros távozott A Nagy Duett hatodik szériájából, köztük több olyan, akit a végső győzelemre is esélyesnek tartottak. A bent maradt duettek így ma már egy dolgot biztosan tudnak és elfogadtak, ebben az évadban senki nem mehet biztosra, ami a továbbjutást, valamint a végső győzelmet illeti. 

Ami még pikánsabbá teszi az idei versenyt, hogy a legjobb hat közé jutott párosok felében kismamák küzdenek az Év Duettje címért. Csobot Adél, Kollányi Zsuzsi és Tápai Szabina is áldott állapotban bizonyít hétről-hétre, és ez ma sem volt másképp.

És hogy a zsűriről se feledkezzünk meg: az ítészek összes női tagja is babát vár. Bizony, Nagy Adriról van szó, aki miatt azért szoríthatunk, hogy egyben maradjon a döntőig.

Ma este azonban nem kímélték a kismamákat sem a zsűritagok, sem a nézők. A szavazások alatt szoros, fordulatos és kiszámíthatatlan verseny alakult ki a párok között. Már akkor sejteni lehetett, hogy drámai lesz a végjáték, amikor kiderült, melyik két páros közül kerül ki a kieső páros.

Aztán Liptai Claudia kimondta a nevüket, és mindenkinek leesett az álla!

Kattints a kiesőkért!

24 óra