Emlékszel még Bikicsunájra? Nem találnád ki, mi lett vele azóta

2010-ben a Megasztárban robbant be a köztudatba, és hosszú időn keresztül tévéműsorok kedvenc szórakoztató eleme lett.

Az Alphaville Big in Japan című száma hozta meg neki a hírnevet, igaz, senki nem az énekhangjával, mozgásával volt elfoglalva, az ököritófülpösi Szarka Lászlót az angol kiejtése tette naggyá. "Bikucsunáj" hamar sztár lett, és egy percig sem tikolta, a szövegeket fonetikusan leírva tanulja meg.

Nyolc év telt el azóta, a Bors most megtalálta a "sztárt" és megtudta, hogy megy sora manapság.

"Olyan másfél-két éve felhagytam az énekléssel, nem igazán lépek fel. Előtte sokat jártam az országot az idegen nyelvű da­laimmal, ám szerettem volna magyar nótákkal, saját számokkal is fellépni. A menedzseremmel egy ideje megszakadt már a kapcsolatom, a végén már nem működött jól a közös munka, egyre kevesebb fellépésem volt és egyre több feszültség volt emiatt köztünk" - mondta a lapnak Bikicsunáj.

De azt sem titkolta, szívesen visszatérne, de anyagilag nem engedheti meg magának.

"Betanított gyári munkásként sikerült elhelyezkednem, komoly fizikai munkát végzek, autóalkatrészeket gyártunk. Nem fényes karrier, de valamiből meg kell élni, most ez teszi ki az életem, a visszatéréshez több millió forintra lenne szükségem. Nem tudom, honnan van ennyi pénzük a mulatós zenészeknek, de látom, nagyon megy nekik. A szerelem régóta elkerül, mostanában nem is igazán keresem az igazit, bár nem mondtam le róla." - mondta a Borsnak.

24 óra