Megmutatta magát menyasszonyi ruhában Liptai Claudia! Elárulta, mi lesz az új neve!

Életében másodszor vesz fel majd fehér ruhát, hogy örök hűséget fogadjon szerelmének.

Rövidesen ismét oltár elé áll Liptai Claudia, akit most a Story magazin el is kísérhetett az esküvői ruhapróbájára. A TV2 sztárja most először mesélt arról, mi minden vár rá még a nagy napig és milyen esküvőt tervez párjával, Pataky Ádámmal. 

"100-120 vendéggel tervezük, ez még kezelhető átlátható létszám mindenkivel tudok majd beszélgetni és táncolni. Egyébként egyetlen helyszínen lesz minden. A hivatalos részét az anyakönyvezetővel, mi már előtte elintézzük. Nem lesz sem menyasszonyszöktetés, sem pedig menyasszonytánc" - mondta a Storynak.

Claudia a súlya miatt sem aggódik, leginkább a gyermeke miatt izgul, ami a nagy napot illeti.

"Nagyjából 70 kilót kellene fogynom, de majd csak lesz valahogy. Nem koplalok, de tudatosan étkezem, ügyelek arra, hogy minél jobb formában legyek a nagy napon. Bár, ahogy magamat ismerem, minimum négy nyugtatót kell majd bemennem, hogy aznap jól érezzem magam. Nem is a saját dolgom aggaszt, az foglalkoztat, hogy a lányom is jól érezze magát vagy hogy a kisfiam, aki majd a gyűrűket hozza, az apját és engem vegyen célba és nem valamelyik bokor alá hajlítsa be a karikákat." - mondta a lapnak viccelődve, és azt is elárulta, a neve is megváltozik majd az esküvőnek köszönhetően.

"Semmi nem változik, hacsak az nem, hogy más lesz a nevem. Az esküvő után Pataky Liptai Claudia Katalinnak hívnak majd. Ez persze csak az okmányokban lesz így, a tévében továbbra is Liptai Claudia maradok." - mondta.

24 óra