Reagált Baukó durva vádjaira Berki Krisztián! - Ez állhat a háttérben!

Néhány napja írtuk meg, valóra vált Baukó Éva életének az álma, műsorvezető lett. A jelek szerint az álomból rémálom lett - Berki Krisztián rémálma.

Éva egy élő videóval jelentkezett a közösségi oldalán, amelyben megdöbbentő dolgokat állít műsorvezetőtársáról, Berki Krisztiánról. Mindezt azok után, hogy elismerte, szerinte elnyomja őt a műsorban a társa.

Szó szerint nem idéznénk Évát, de rövid címszavakban összefoglalnánk, miket állít.

Berki Krisztián az adás után az öltözőbe menet megfenyegette, attól is félt, hogy meg fogja ütni. Állítólag közölte, kirúgatja.

Berki Krisztián a szünetekben ott szokott mellette tinderezni, miközben barátnője van.

Berki Krisztián januárban Évát is megkereste, és szerinte szexelni akart vele. Az erről szóló beszélgetést is őrzi azóta Éva.

Íme a videó!

Berki Krisztián az elsők között a TWN.hu-nak szólalt meg az eset kapcsán. A TV2 sztárja már az elején leszögezte, műsorvezetőtársa ma úgy érkezett meg az élő adásba, hogy mindenkivel közölte, nem aludt, szakított a pasijával. És ez nem minden.

"A FEM3 Café nagyon fontos az életemben, ez nem csupán a munkahelyem, ez a második otthonom, a családom. Amikor megkértek engem, hogy vezessek Baukó Évával műsort, bár voltak bennem kételyek, természetesen tiszteletben tartva a csatorna kérését elvállaltam. Ahogy a mai adásban viselkedett, egyszerre volt számomra ijesztő és kiábrándító, az egész stáb számára nyilvánvaló volt, hogy Baukó Éva illuminált állapotban állt a kamerák elé. Sőt, ezt már a műsor előtt a szerkesztőkkel együtt jeleztük a csatornának. Ezért a műsorban láthatták a nézők, hogy több blokkot is egyedül kellett vezetnem. Próbáltam őt megvédeni saját magától, és úgy végig vinni a műsort, hogy a nézők ebből ne vegyenek észre semmit. Sajnos Baukó Éva ezt nem tette lehetővé, már élő adás közben is nekem ugrott, majd ezt vállalhatatlan hangnemben a folyosón is folytatta. Természetesen a fél stáb szemtanúja volt a vitánknak, ahogy arról próbáltam meggyőzni, hogy ilyen állapotban nem állhat kamerák elé, nem hozhat ilyen helyzetbe, sem engem, sem a csatornát." - mondta Berki a lapunknak.

24 óra