Amerikai kosársztárok érkeznek a fővárosba! - Folytatódik a varázslat

Kilencven éve alakultak, ma már főállású szórakoztatók - a világ- és Guiness-rekordok tucatjait tartó Harlem Globetrotters ismét Budapesten varázsol.

Egy 32 éves színésznő, Hollywood legfrissebb kedvence is tagja lett a világhírű Harlem Globetrotters kosárlabda-csapatnak, akik holnap este újra a magyar fővárosban varázsolnak. 

A csapat 91 éves karrierje alatt 25 ezer meccset játszott, a Wonder Woman sztárja, Gal Gadot tavaly csatlakozhatott hozzájuk. A színésznőtől nem áll ugyanis messze a kosárlabda, a középiskolája csapatának egyik erőssége volt.

A Globetrotters mindig is próbált kreatív lenni, amikor az új játékosok kiválasztására került a sor. A Globetrotters tagjainak szupersztároknak kell lenniük és azok is! Játékuk legendás” - nyilatkozta Sweet Lou Dunbar, a Harlem Globetrotters játékosok személyügyi igazgatója és edzője. 

A történelmük során több mint 25 ezer mérkőzést maga mögött tudó csapat pápáktól államfőkig mindenkit elbűvölt 122 országban, 6 kontinensen és idén sem lesz ez másképp.

24 óra