Mentőt hívtak Hódi Pamelához - gyógyíthatatlan betegségtől szenved!

Rohamok gyötrik.

A TWN.hu néhány perccel ezelőtt érte el Pamelát, aki elmondta, élete eddigi leghosszabb rohamán van túl, három és fél órán, könnyeit nyelve küzdött a fájdalommal.

"Reggel negyed 9-kor kezdett el fájni a fejem Tudtam, hogy mi ez. Legutóbb Natkó születése után jött elő, általában három hétig tart, aztán újra eltűnik évekre" - mondta lapunknak Pamela, majd a betegségéről is lerántotta a leplet. "Akkor, amikor utoljára előjött, ismét elmentem kórházba. Az egyik ilyen reggeli roham során pedig le is fotóztam a fejem és megmutattam a doktornőnek. Ami fix, a fejem bal oldalán jönnek ki a tünetek: elkezd fájni a szemöldököm, aztán a a szemgolyóm. Olyan érzés, mintha égő pálcákat dugnának a szemembe. Aztán bedugul az orrlyukam, a tarkómba nyílal a fájdalom és a fél arcom eltorzul. Szörnyű látványt nyújtok ezen a képen. A doktornő el is akarta kérni, hogy szeretné ezt a képet megmutatni az egyetemen a hallgatóknak, ahol tanít. Nem mentem bele, nem szeretném, ha így mutogatnának. A tüneteim és a tesztek során végül kiderült, egy gyógyíthatatlan betegségben, a cluster-fejfájásban szenvedek."

Pamela azt mondja, az orvostudomány jelenlegi állása szerint nincs gyógymód a betegségére, sokaknak segít a torna, a fekvőtámasz, vagy gugolás, de ő hiába próbálta. Volt idő pedig, amikor minden reggel 6-kor kínzó fájdalmakra kelt, mintha élve kínoznák. 

Kattints a képekért!

"A mai volt az eddigi legsúlyosabb rohamom, három és fél órán tartott. Sokszor elkedzek ilyenkor homályosan látni és azt sem tudom, hol vagyok. Korábban egy orvos mondta, a száz százalék oxigén belégzése sokat enyhít a fájdalmakon, ma én is kipróbálhattam. A mentősök hoztak és tettek rá, azt is megmutatták, hogy kell használni. Fejfájásig enyhítette a fájdalmaim, de ilyenkor én végigbőgöm ezt az egészet." - magyarázta Pamela, aki fel van készülve rá, az elkövetkezendő néhány hétben újabb rohamokkal kell szembenznie.

Aztán jöhet három-négy nyugodtabb év.

24 óra