Ebbe a hat srácba volt szerelmes a világ tiniként - Most így néznek ki!

Az elmúlt másfél évtizedben felnőtt egy generáció, akiknek a többsége ezeknek a fickóknak köszönhetően tapasztala meg először, mi az a vonzalom...

Melyik sztárba voltál szerelmes gyerekkorodban? - szinte nincs ember a Földön, aki ne tudna az alábbi kérdésre választ adni, és ne tudna megnevezni valakit, akinek a gondolatától is futkosott a hideg a hátán. Az ügyeletes szívtiprók meghatározták tinédzseréveinket és elkísértek minket a felnőttéválás rögös útján, amikor az álmokat felváltotta a valóság. A Backstreet Boys énekesét pedig a 12. B legsármosabb rosszfiúja.

Most megmutatjuk azt a hat szépfiút, akikbe a 2000-es évek elején lányok milliói voltak szerelmesek. Az elmúlt másfél évtized alatt bizony ők is alaposan megváltoztak.

Neked melyikük volt a kedvenced?

Freddie James Prinze, Jr. - A '90-es évek végén készült tinédzser-horror film, a Tudom, mit tettél tavaly nyáron, és annak folytatása a Még mindig tudom, mit tettél tavaly nyáron hozta meg számára a hírnevet.
  • Chad Michael Murray - 2000 volt számára az áttörés éve, amikor is több sorozatban vendégszerepelt, és a Szívek szállodájában 11 részen keresztül ő alakította Tristin Dugrayt. Ezen kívül a Dawson és a haverok című sorozatban is feltűnt. 2003-tól főszereplője a Tuti gimi című sorozatnak, ez az eddigi legnagyobb sorozatszerepe.
  • Justin Timberlake - Az N'Sync fiúbanda egykori frontembere vitte talán a legtöbbre a hat tini közül: többszörös Grammy-díjas, és színészként is sikeres. Boldog férj, felesége Jessica Biel.
  • Adam Brody - Szintén a Szívek szállodája hozta meg neki az ismertséget. Azt jött a Narancsvidék, amiben főszereplő lett, majd a Gossip Girl.
  • Ashton Kutcher - Tévésorozatokban kezdte karrierjét és hatalmas sztár lett, aztán jöttek a filmszerepek, és a végtelen szerelmek. Jó ideje Mila Kunis mellett találta meg a boldogságot, büszke apuka és férj.
  • Jesse McCartney - Jesse néven robant be a popzenei életbe mint énekes, bár már akkor is elsősorban a sármja miatt tartották sikeresnek. A korral együt a sármja is megkopott, de továbbra is aktív.

24 óra