Hódi Pamela: "Az az igazság, hogy decemberben volt valakim!" - Interjú 2. rész!

Az elmúlt hetekben szinte nap sem telt el, hogy a neve ne bukkant volna fel a hírek között, mindez úgy, hogy igazából egy alkalommal szólalt meg.

Miután Hódi Pamela szakított Berki Krisztiánnal, sejteni lehetett, hogy kettejük "kapcsolata" számos érdekességet tartogat majd még a bulvárlapok számára. Pamelának a saját lábára kellett állnia, és egyedülálló édesanyaként megalapoznia az életüket lányával, Natikával. Berki Krisztián ez idő alatt nem csak a munkáit, a magánéletét is új alapokra helyezte, erőfeszítéseit pedig siker is koronázta. Szerelemre lelt, egy kecskeméti fiatal lány rabolta el a szívét.

A csillogás és a mindent elsöprő szerelem hátterében azonban mindenki szemet hunyt egy egyedülálló édesanya története felett: Hódi Pamela most a TWN.hu-nak adott exkluzív interjút, aminek első részében a Berkivel való kapcsolatáról és volt párja új szerelméről mesélt.

De nem csak erről: Pamela a lapunknak adott interjújában azt sem titkolta, az ő szívét is eltalálta ámor nyila, ugyanakkor rövidesen a bíróságra kell mennie, hogy rendezze a vitás kérdéseket lánya apjával. Akadnak bőven.

Interjú - 2. rész!

Kattints az interjú 2. részéért!

24 óra