Gyász! Hosszú küzdelem után elhunyt a magyar szépségkirálynő!

Alig két éve futótűzként járta körbe a hír a magyar sajtót: Koller Katalin, a Miss Hungary 2007 királynője rákos, és hiába mondtak le róla az orvosok, ő felvette a kesztűt és nyerésre áll a gyilkos kór ellen.

A TWN.hu most megtudta, körülbelül egy héttel ezelőtt Kata szervezete feladta a harcot. A hírt a lány férje hozta nyilvánosságra Kata közösségi oldalán. Barátai, szerettei, ismerősei megdöbbentek a sorait olvasva. 

Kata alig két éve beszélt a betegségéről és a küzdelemről a sajtóban.

"Alvás közben éreztem, hogy nyomja valami a bordámat. Kiderült, hogy a mellemben van egy csomó. Elmentem mammográfiára, ahol ultrahangos vizsgálatot végeztek rajtam. Nem találtak semmit. A főorvos asszony megjegyezte, hogy ne legyek hipochonder, ne pánikoljak feleslegesen, hiszen 29 évesen fiatal vagyok még egy ilyen betegséghez" - mondta a Borsnak.

2014 őszén, pár hónappal az esküvője után jött a hidegzuhany. Köhögni kezdett, de egy gyógyszer sem használt rá. Később már hányt is. 

"Ekkor már húzódott a karom, a bal oldalon fájt a mellem. Újabb vizsgálatok következtek. Egy éve (2015-ben - a szerk.) aztán kiderült: rosszindulatú daganatom van. Munka közben ért a telefon, de nem törtem össze, hiszen tudtam, hogy a mellrák gyógyítható. Később egy vizsgálat után egy doktornő félrehívott és figyelmeztetett: ne higgyek az orvosoknak, mert valójában nagyon keveset tudnak, és készüljek fel lelkileg, mert nagyon kemény küzdelem vár rám." - mondta a lapnak, de ami ezek után történt, arra nincsenek szavak.

Legszebb képeivel emlékezünk Katára! Nyugodjon békében!

"Anyuval arról érdeklődtünk: mit lehet tenni a gyógyulás érdekében? Az egyik orvos ingerülten közölte velünk, hogy nincs szó semmilyen gyógyulásról, csak kergetik a daganatot, és törődjek bele az elkerülhetetlenbe. De én eldöntöttem, hogy nem hallgatok rá, és hogy legyőzöm a kórt. Márciusban kezdődtek a kemoterápiás kezelések. Hat hónapon keresztül, hetente jártam kezelésre, összesen 27 adagot kaptam. Nyárra terveztük a nászutunkat a férjemmel, Dáviddal, ez is elmaradt." - emlékezett a Borsnak a szépségkirálynő.

Kata 2016 februárjában végül azt is elmondta, életmódot váltott, és az utolsó három CT-vizsgálata már negatív lett. Azóta azonban eltelt két év, a Királynő pedig alulmaradt élete harcában.

 

24 óra