Kapócs Zsóka elárulta, ki születendő gyermeke édesapja! Nem is akárki

Nem mindennapi hírre ébredt az ország, Kapócs Zsóka végre elárulta, ki születendő gyermeke édesapja.

A Best magazin pénteki számából derül ki, ki Kapócs Zsóka gyermekének az édesapja. A műsorvezető-színész több évnyi próbálkozás után az ötödik lombik-program segítségével esett teherbe. Már az sem titok, orvosa javaslatára az elvékonyodott méhfala miatt a természetesnél korábban megindítják majd a szülést. 

Azóta szinte már csak egy dolog érdekelte az országot, vajon ki a szerencsés édesapa. Zsóka a magazinnak most őt is megnevezte, egy ismert emberről van szó.

Kapócs Zsóka egy volt válogatott és az Újpest egykori kiválóságával, a focista Simek Péterrel van együtt. A színésznő az első randiról is lerántotta a leplet, és mesélt a férfiről, aki elrabolta a szívét.

"Egy közel negyvenéves nő már pontosan tudja, mit keres, és el tudja dönteni, hogy érdekli-e egy férfi vagy sem. Peti rengeteg pozitív tulajdonsággal rendelkezik, és minden szempontból megfelel az elvárásaimnak. Életemben nem találkoztam még ennyire tiszta lelkű, kiegyensúlyozott férfival. A céljaink megegyeztek, ő is családra vágyott már, mint én, és neki sincs gyereke. Ezt hívják egymásra találásnak" - mondta Kapócs.

"Együtt élünk, boldogok vagyunk, és mindketten izgatottan várjuk a kisfiunkat. Egyelőre nem vágyom többre, és nem is tervezem, hogy férjhez menjek." - tette hozzá.

A Bestnek azt is elárulta a színésznő, kutyasétáltatás közben ismerte meg párját, és azt tervezik, vidékre költöznek majd.

Már az első randin megbabonázta őt a sportoló.

"Amikor megérkezett, kinyitottam a kocsim csomagtartóját, hogy kiugorhassanak a kutyáim, és miközben csuktam be, annyira néztem őt, hogy rácsaptam az ajtót a hüvelyk- és a mutatóujjamra" - mondta és hozzátette: utólag kiderül, eltört az ujja."

 

24 óra