Örömteli bejelentés! Nem lehetett vér szerinti gyermeke, mégis anya lett az ország Szafija!

Mint mondja - amióta az eszét tudja, arra vágyott, hogy édesanya legyen. Nem foglalkoztatta, hogy sikeres üzletasszony, életmód-tanácsadó váljék belőle, csak az: anya. Burján Szafi és szerelme mindent meg is tettek, hogy az álom valóra váljon, ám az élet többször is útjukat állta. Szafi a TWN.hu-nak adott exkluzív interjút!

(A cikkben szereplő összes fotót szerzői jog védi. Felhasználásuk írásos engedély köteles!)

"Kilenc hónapig voltam terhes. Háromszor három hónapig. Nagyon megviselt minden baba elvesztése! Volt, amikor írtam is erről a blogomban, de végül utólag kitöröltem azt. Én egészséges vagyok, de sajnos ennek ellenére sem lehet a férjemmel vér szerinti gyermekünk, ezért döntöttünk az örökbefogadás mellett." – mondta a TWN.hu-nak Szafi.

Több lehetséges alapítványt is felkerestek, hogy minél előbb valóra válhasson az álmuk, de így is hosszú hónapok teltek el eseménytelen.

"Körülbelül a nyolcszázadik pár voltunk a rendszerben, a tapasztalatok alapján öthat évet kellett volna várnunk, mire örökbe fogadhatunk valakit. Egy civil szervezetnél azonban szerencsével jártunk. Náluk illesztéssel választanak szülőket a gyermekekhez. Egy szőke, kék szeműt mi például nem is kaphattunk volna. Sőt, a vér szerinti szülőanya kéréseit is figyelembe veszik, mielőtt szülőt keresnek a piciknek. Épp külföldön nyaraltunk, amikor megcsörrent a telefon, és közölték, lenne egy baba. Aztán az édesanya meggondolta magát, öt nap után visszament érte. Aztán 9. hó 19-én 19 órakor megszólalt megint a telefon, és közölték, délelőtt megszületett a kisfiúnk. Hihetetlen érzés volt. Egyetlen szombati napon szereztünk be mindent, rendeztük be a babaszobát, majd a gyámhivatalnál találkoztunk a vér szerinti szülőanyával, ahol már meg is írtuk a papírokat. Egy nagyon normális lány volt, és nagyon tisztelem is őt azért, mert annak ellenére, hogy nem tudta volna felnevelni, megszülte a gyermeket, és egy jobb élet reményében az örökbeadás mellett döntött." – emlékezett Szafi.

Igazán azonban akkor nyugodhattak meg, amikor lejárt a hat hét meggondolási ideje a vér szerinti szülőanyának.

Lapozz a tündéri babafotókért!

24 óra