Öt hónap után jelentkezett - Súlyos betegséggel küzd a fiatal magyar énekesnő!

Nyár elején mindenki megdöbbent, amikor Fábián Juli egy terjedelmes bejegyzésben tudatta a világgal, ismét meg kell küzdenie a betegséggel.

A kór már korábban is megtámadt a szervezetét, Juli júniusban közölte, egy időre ismét el kell tünnie, hogy minden energiájával és erejével a gyógyulására koncentrálhasson.

Az elmúlt közel fél évben nem is hallhattunk róla, de most újra jelentkezett. Ismét egy terjedelmes bejegyzésben írta le, hol tart most élete harcában. 

"A kezeléseim szépen haladnak, egyelőre még bizonytalan ideig, de tart amíg tart, most ez a dolgom. Őszintén szólva az elmúlt hónapokban a gyógyulásom kapcsán sok nehézséggel kellett szembenéznem, és egy komoly mélyrepülésen vagyok túl, amiből szerencsére felálltam és újra egyre jobban érzem magam. Ezen a krízisen, és az egész időszakon a saját belső erőm mellett a családom, a barátaim, a gyógyítóim támogatása, gondossága, szeretete segített és segít át, és a szeretet, ami tőletek árad felém mindenféle formában. Nagyon hálás vagyok ezekért." - írta Juli.

A teljes bejegyzését és a kérését az alábbi linken találod:

 

24 óra