Tömeges gázolás Budapesten! Sok a sérült! - Fotók

A rendőrség lezárta a környéket.

Tömeges gázolás Budapesten! Sok a sérült! - Fotók

Frissítés! 

A TWN.hu elsők között írt egy szörnyű balesetről, ami ma délután történt a főváros 14. kerületében. Megérkezett a rendőrség közleménye.

"Két személygépkocsi ütközött össze a Róna utca és a Thököly út kereszteződésében.

"Egyelőre tisztázatlan körülmények között 2017. október 31-én 16 óra 50 perc körül két autó ütközött össze Budapest XIV. kerületében, a Róna utca és a Thököly út kereszteződésében. A baleset következtében az egyik személygépkocsi megpördült és több gyalogost elsodort. Az elsődleges információk szerint négy ember megsérült. A rendőrök a forgalmat forgalomsegítő járőrök segítségével terelik." - írta a police.hu.


Egy olvasónk hívta fel a TWN figyelmét a megbénult forgalomra Budapesten a Róna utca - Thököly kereszteződés magasságában.

Legalább négy sérültről szólnak a beszámolók, akiket az elmondás szerint a buszmegállóban és a zebrán sodorhattak el.

Egy szemtanú elmondása szerint három autó ütközött a kereszteződésben, és több embert is elsodortak az autók. A rendőrök nagy erőkkel érkeztek a helyszínre, hatalmas a dugó, a kereszteződést lezárták. 

"Legalább három gyalogost letaroltak. Egy férfit láttam közöttük. Mindefelé szatyrok, élelimszerek a földön, megrázó volt" - mondta egy olvasónk.

A kereszteződés közepén egy hófehér luxusautó áll, az eleje van összetörve. 

 

 

24 óra