EXKLUZÍV - Titokban vette el menyasszonyát Kasza Tibi!

Hetek óta házas már Kasza Tibi és szerelme, Andrea - értesült a TWN.hu.

Nem túlzás, milliók, egy egész ország könnyezett április közepén a tévé előtt ülve, amikor Kasza Tibi A Nagy Duett sztárfellépőjeként váratlanul a színpadra hívta szerelmét, majd térdre ereszkedett.

"Manker, leszel a feleségem?" - állt a kivetítőn az életre szóló kérdés, amelyre nem is lehetett más válasz, csak: igen.

Andi a könnyeit nyelve adta a kezét Tibinek. 

Ezt követően a boldog pár csak annyit közölt a sajtóval, hogy az esküvőre januárban, Thaiföldön kerül majd sor.

Nos, a TWN.hu megtudta, a pár tényleg szerette volna elkerülni a sajtónyilvánosságot, ezért beszéltek egy távolabbi időpontról - az esküvőt viszont azóta már meg is tartották.

Egy varázslatos helyszínen, Amerikában, a Grand Canyon legszebb pontján, magyar anyakönyvezető előtt, hivatalosan is kimondták a boldogító igent egymásnak. Házasságuk honosítása is folyamatban van azóta, de szeptember 15. óta hivatalosan is házasok.

Kasza Tibor a TWN.hu-nak nyilatkozott. 

"A lánykérés után azt akartuk, hogy ez a nap csak a miénk legyen, és csak rólunk szóljon. Varázslatos volt a helyszín, csodálatos érzés volt a végtelen Grand Canyon felett kimondani azt a bizonyos "Igen"-t. Természetesen a családunkkal már megünnepeltük az esküvőnket, és elérkezettnek láttuk az időt, hogy a rajongóinkat is beavassuk a titkunkba - mondta Kasza Tibi.

24 óra