Megmutatta! Romantikus fotósorozat Király Viktorról és szerelméről!

Ő az, aki nem csak a zenében, a szerelemben is nagyon egyszerűen működik: a szívét, lelkét beleadja a kezdetektől.

(A fotók a TWN.hu tulajdonát képezik. Másodközlése írásos engedélyhez kötött - a szerk.)

Ennek ellenére Király Viktort régóta elkerülte a szerencse, ami a szívügyeket illeti. Noha alig egy éve volt egy rövidebb kapcsolata, sajnos nem lett belőle mindent elsöprő szerelem, amire régóta éhezik a TV2 sztárja.

Talán majd most!

A Sztárban sztárnak köszönhetően Viktor nem tudta sokáig titkolni, nincs már egyedül, hiszen választottja minden héten ott szorít érte a TV2 stúdiójában.

A gyönyörű fiatal lányt azonban most először a TWN.hu-nak mutatta csak meg.

Viktor és Anita között már az első perctől látszott, nagy az összhang. Egy-egy pillantásból megértik egymást, izzik közöttük a levegő, egymás társaságában szinte folyamatosan a fülig ér a szájuk. Hiába, ilyen ez!

Köszönik, nagyon jól vannak, és szerintük ennyit elegendő is tudni kettejükről, no meg azt, amit Viktor már eddig is elárult a lányról.

Két hónapja vannak együtt, már az első randi óta nagyon jól alakulnak a dolgok, sőt, a lány még azt is elnézi, hogy a Sztárban sztár miatt Viktor jelenleg gyakorlatilag beköltözött a TV2 székházába.

"Nincs helye taktikázásnak, teljes mértékben egyenesen halad előre ez a kapcsolat, és lekopogom, hogy ez így is maradjon."

- mondta Viktor néhány napja a Mokkában.

 

 

 

24 óra