Nagy őszi szerelmi horoszkóp - több csillagjegyre is szerelem várhat!

IKREK (V. 21 - VI. 21.)

Eddig sem panaszkodhatsz az ősz miatt. Sőt, a szerelem is vár még rád, ha eddig el is került.

Bár a nyár egy picit viharosabbra sikerülhetett, mint amiről álmodtatok, az ősz harmóniát hozott a szerelmi életetetkbe. Ez ráadásul tovább mélyülhet az elkövetkezendő hetekben. Bezsélgessetek sokat! Romantikus időszakot éltek, harmónikusabb szerelemről csak kevesen álmodozhatnak. 

Ha viszont szingli vagy, jól nyisd ki a szemed. A tekinteted ugyanis a csillagok állása szerint most összeakadhat azzal, akivel akár egy életet is leélhetnétek együtt. Ne menekülj a sorsod elől, a szikra már az első randin lecsap rátok.

RÁK (VI. 22 - VII. 22.)

A Rák jegyűek számára ez az ősz minden eddiginél szebb lehet, akár van párjuk, akár nincs. 

Már szeptemberben sem volt okod a panaszra, az őszi hangulat, a harmónia téged is hamar magával ragadott. És érdemes előre is nézni. Nem véletlenül. A párkacsolatod új szintre emelkedik. Fejlődést tapasztalsz a kommunikációban, érzelmileg, és végre nyíltabban tudtok beszélni is az érzelmeitekről is.

Az elmúlt hetek akor is hatással vannak rád, ha épp szingli vagy. Magabiztosabbnak érzed magad, elképzelhető, hogy új stílust és frizurát is viselsz. Csoda, ha a környezetedből több férfi is felfigyel rád?

OROSZLÁN (VII. 23 - VIII. 22.)

Könnyűnek, szabadnak érzed magad, idén ősszel a nevetés a legjellemzőbb rád. 

Hiába van ősz, a pároddal a kapcsolatotokat most a tavazs jellemzi. Az érzéseid minden eddiginél erősebbek, összhangban vagytok, akár egy friss szerelmespár. 

Ha nincs párod, sem kell sokáig aggódnod. Ha elengeded a görcsös párkeresést, melléd áll majd a szerencse. A Nagy Ő pedig éppen azzal támad majd, ami az egyik gyengéd: a humoros lovagot meghozhatja az ősz.

SZŰZ (VIII. 23 - IX. 22.)

Akadnak nehézségeid idén ősszel, de az évszak nyugalma rád is rád telepedik, nem kell aggódnod, hamar magad mögött hagyd a gondjaid.

Minden eddiginél harmónikusabb a kapcsolatod, ami szemet is szúr egy közeli ismerősnek. Mindent megpróbál, hogy szétrobbantson titeket, de, ha résen vagytok, nem járhat sikerrel. A szerelmetek erős.

A csillagok szerint, ha akad is kiszemelted, aki akár egy régebbi férfi is lehet az életedből, most lesz valaki, akivel meg kellene küzdened majd érte. A riválisod ellen viszont csak akkor lesz esélyed, ha megőrzöd a nyugalmad, és tiszta szívvel, őszinteségeddel próbálod meg meghódítani a férfit. Így viszont garantált a siker!

MÉRLEG (IX. 23 - X. 22.)

Ezekben a hetekben kell megbizonyosodnod arról, hogy egy klassz, erős, és ellenállhatatlan nő vagy. Igen, ehhez viszont túl kell élned egy fordulatos időszakot.

A párkapcsolatodat egy kihívás elé állítja az élet. Ha ügyesen együttműködtök, akkor sikeresen át is vészelitek. Az ősz romantikus hangulata a kapcsolatotokra is hatással van. Erősnek érzitek a szerelmeteket, nem is véletlenül.

Elbizonytalanodhatsz, ami a kiszemeltjeidet illeti. A hiba ezúttal a te készülékedben lesz. Próbálj meg egy picit magadra koncentrálni, felmérni, ki is vagy valójában, és milyen erényeid vannak. Ha megtanulod magad igazán értékelni és tisztelni, akkor leszel csak sikeres a párválasztásban is. Ebben az időszakban ez lesz a te feladatod.

SKORPIÓ (X. 23 - XI. 21.)

Egy utazás tartogat változásokat az életedre, akár szingli vagy, akár nem.

Pároddal egy utazást terveztek, ami hatalmas izgalommal és várakozással tölt el mindkettőtöket. Sokáig terveztétek, minden részletet átbeszéltetek, és mindenre felkészülten vágtok bele életetek kalandjába. A kapcsolatotokra nagyon jó hatással lesz az út.

Amennyiben az igazit még várod, feltehetően a barátnőddel, vagy egy rokonoddal vágtok neki a világnak. A kiruccanás azonban nem marad meglepetések nélkül, megismerhetsz valakit, aki minden eddiginél mélyebb nyomokat hagyhat benned.

NYILAS (XI. 22 - XII. 21.)

Az ősz harmóniát hoz a szerelmi életedbe. Párban kedveseddel, egyedülállóként magadban tisztázol kérdéseket, ami jó irányba viszi szívügyeidet.

Nyilasként a párkapcsolatodban az egymás felé való nyitottságot, türelmet és toleranciát kell megtanulnotok ősszel. Noha lesznek viták, az erős érzelmi háttér és a kommunikáció mindvégig ütőkártya lesz a kezetekben. Az ősz megerősödést hoz.

Ha nincs párod, valaki felhívja a figyelmed arra, hogy egy idealizált képet üldözöl. Próbáld végiggondolni az általad elképzeld párról magadban alkotott leírást. Ne a hibátlant, hanem a számodra tökéletest keresd! Így az ősz sikert hozhat neked.

BAK (XII. 22 - I. 20.)

Itt az ideje a nagytakarításnak.

Itt az utolsó utáni alkalom, végre rendet rakhattok a kapcsolatotokban, tisztázhatjátok a félreértéseket, hiányérzeteket, amik bennetek vannak. Bizony, ezúttal nem szabad már félrebeszélni, csak a teljes őszinteség lendít át titeket a nehézségeken.

Egy olyan férfi bukkan fel az életedben, aki nem ismer lehetetlent és bizony, nehezen fogadja el a visszautasítást. Márpedig téged mindenáron meg szeretne hódítani! Légy vele könyörtelenül őszinte, csak így érhetsz el eredményt. Már csak azért is, mert akad még valaki, aki mindenközben rád vár, és akár esélyes is lehet rá, hogy lángra gyújtsa a szíved.

VÍZÖNTŐ ( I. 21 - II. 19. )

A kommunikáción áll vagy bukik most a boldogságod.

Lelkileg fejlődhet sokat most a kapcsolatotok, feltéve, ha az ősznek köszönhetően most sok közös programon vesztek szét, sokat beszélgettek, őszintén feltárjátok a másik előtt a gondolataitokat. 

Egy olyan férfival találkozhatsz, akivel nagyon hamar megtaláljátok a közös nevezőt. Azon se lepődj meg, ha nagyon hamard randira hív az illető, akit valószínűleg egy barátnőn, vagy rokonon keresztül ismersz majd meg. Mindent bele, de azért ne siettesd a dolgokat!

HALAK (II. 20 - III. 20.)

Szexibb vagy, nőiesebb mint valaha. Ismerőseid szerint ragyogsz!

Már te is ganyút fogsz néha, de a párod mostanában különösen sokat bókol neked, figyelmesebb veled, mint korábban. Nyugi, nem arról van szó, hogy félrelépése miatt lekiismeretfurdalás gyötri. Egyszerűen az ősznek köszönhetően te magad sugárzol, amit ő is kiszúrt már. Jó tanács: ne felejtsd el viszonozni neki a kedvességét!

Új kapcsolat a láthatáron! Már korábban is küldött neked jeleket, de sosem voltál biztos abban, hogy tényleg próbálkozik. Most valószínűleg kétséget kizáróan jelzi neked, komoly szándékai lennének. Jó eséllyel van is remény, ami a közös jövőtöket illeti.

KOS (III. 21 - IV. 20.)

Az elmúlt év megpróbáltatásaiból most mászhatsz ki végérvényesen. 

A párkapcsolatodat most a nyugalom, béke jellemzi. Közös terveiteket már régen átbeszéltétek, szép csendben teszitek a dolgotokat, a tervezett ütemben haladtok a céljaitok felé. 

Ha nincs párod, be kell látnod, addig nem is lesz, míg nem fogadod el végre önmagad úgy, ahogy az Ég megteremtett. Mihelyst megtanulod egyedül, szingliként élvezni az életed, a szerelem magától érkezik majd meg hozzád. A novembered máris randikkal lehet tele.

BIKA ( IV. 21 - V. 20. )

Te már az őszbe is bele tudsz szeretni. Csoda, ha ilyenkor az év legjobb időszakát éled mindig?

Szerencsés vagy a szerelemben, a párod épp annyira kedveli az őszi programokat, mint te magad. Naponta szerettek bele újra egymásba, naponta vallotok szerelmet a másiknak. Irigylésre méltó a kapcsolatotok, legyetek büszkék rá!

Szingliként viszont ősszel minden eddiginél jobban szomjazod a szerelmet, türelem, fel is bukkanhat a lovag, akivel az utolsó első csók is elcsattanhat az életedben. Bizony, jó eséllyel a másik feled érkezhet meg idén ősszel, akivel az életedet is leélheted.

24 óra