Végre! Steiner Kristóf elmondta letartóztatása körülményeit

Nagy vihart kavart a hír, Tel-Avivban tartóztatták le Steiner Kristófot! Egy nő azt állította, hogy megtámadta őt a magyar sztár. Miután órákon át faggatták a zsaruk, kiengedték.

Kristóf most a hvg.hu-nak adott interjút, és számos érdekesség kiderült belőle az ügy kapcsán még.

"Az engem vádoló nővel soha életemben nem találkoztam – vélhetően nagyon hasonlítok valakire, aki mindezt elkövette, és mivel ő is a bankban várakozott, ahol én épp ügyeket intéztem, egyszerűen rám hívta a zsarukat. Természetesen se nem koldultam, se nem ütöttem meg senkit, és nem kívántam senki halálát – a rendőrség viszont azt sem árulta el, mivel vádolnak. Azonnal letartóztattak, rabosítottak, és összesen hat órát töltöttem az őrsön – négyet egy cellában hat másik rabbal, másfelet kihallgatással, és fél órát azzal, hogy körbefotóztak és minden létező ujjamról lenyomatot vettek. Abszolút bűnözőként bántak velem. - mondta a lapnak.

A műsorvezető azt is elmondta, szerinte a feljelentő mentálisan sérült lehet, vagy egy hasonmása támadhatott rá. Felismerte ugyanis a kutyáját, akcentusát és tetoválásait is. A legmélyebb nyomot azonban a rendőri intézkedés hagyta benne. Ráadásul most oda kell figyelnie minden lépésére.

"Jelenleg nem közelíthetem meg a "tett helyszínét", nem léphetek kapcsolatba az engem rágalmazó hölggyel, és ha bármilyen szabálysértést követek el, azonnali 4000 sékeles bírságra ítélnek, illetve visszavisznek a börtönbe. Az ügy nyitott, nyomozás folyik ellenem, szabadlábon védekezhetek. Természetesen számomra evidens, hogy amint bebizonyosodik az ártatlanságom, jön a visszavágó, és mindenkit felelősségre vonunk az ügyvédemmel és a párommal, aki ebbe a helyzetbe hozott minket." - mondta

A teljes interjút ide kattintva találod!

 

24 óra