Újabb fordulat Lagzi Lajcsi áramlopási ügyében!

Miután kiderült, Lagzi Lajcsi ás társai ellen vádat emelt az ügyészség, a trombitaművész azt kezdte el hangoztatni, egy lehetősége van, a bíróságon védi majd meg magát. Nos, úgy tűnik, hiába várja, hogy kiderüljön az igazság, most újabb hónapokig nem történik majd semmi. Ez derül ki legalábbis a Budapest Környéki Törvényszék sajtóosztályának közleményéből.

„G. L. és 10 társa büntető tárgyalása 2017. december 06-07. napján folytatódik a Budaörsi Járásbíróságon. A gazdálkodó szervezet részére tevékenységet végző, önálló intézkedésre jogosult személlyel kapcsolatban elkövetett vesztegetés büntette és más bűncselekményekkel vádolt G. L. és 10 társa ellen a Budaörsi Járásbíróság 12.B.28/2017. számon folytat büntetőeljárást.

A Budaörsi Járási Ügyészség által, 2017 augusztusában megküldött több tízezer oldalnyi, bűnjelként lefoglalt iratanyag másolatát a védők elektronikus formában kapják meg.

Az ügyben a bíróság a 2017. szeptember 27., október 04. és 11. napjára kitűzött tárgyalásokat elhalasztotta, figyelemmel a tisztességes eljáráshoz való jogra, valamint a védők tárgyalásra való felkészüléséhez szükséges időre.” – írták.

Budapest 2017. szeptember 19.

Budapest Környéki Törvényszék Sajtóosztálya

24 óra