Utoléri a múltja májusban ezt a 3 csillagjegyet

Bosszantó látogató vagy különleges lehetőség: a horoszkóp szerint a kozmosz idén májusban három csillagjegynek küld kemény üzenetet a múltból.

Ki akar folyton a múlton rágódni? Hiszen a jelen és a jövő az az időszak, ameire még hatással lehetünk. Most dönthetünk, élvezhetünk, örülhetünk és szenvedhetünk. De bármennyire is vonzónak tűnik számunkra a jelen és a jövő, minden másodperc múlásával ezek is egyre inkább a múltra hasonlítanak. És akárhogy is szeretnénk, sosem fogjuk tudni lerázni, sem az egyéni, sem a kollektív múltunkat.

Kezdetek

Akármennyire is szeretnénk, életünk egyetlen napja sem jelent új kezdetet. Minden pillanat csak egy újabb mondat, amely az előző folytatása. Persze dönthetünk úgy, hogy új stílust próbálunk ki, más hangnemet veszünk fel, gondosabban válogatjuk meg a szavainkat. De a már korábban elhangzott mondatokat nem törölhetjük ki utólag. Nem felejthetjük el őket, és nem tagadhatjuk meg a jelentésüket. Mindig is ott lesznek. A történetünk részei.

Új értelem

Azt azonban gyakran elfelejtjük, hogy egy már korábban "megírt" történetet akár újra is értelmezhetünk. Így nemcsak a jelenünket és a jövőnket, hanem a múltunkat is alakíthatjuk. Másképp érthetjük meg, új dolgokat fedezhetünk fel benne - és ezáltal akár önmagunkban is. Ehhez azonban újra és újra szembe kell néznünk a múltunkkal, meg kell bírkóznunk vele. Májusban több csillagjegynek is lehetősége lesz erre.

Hogy kiket ér utol a múltja a következő hetekben - a galériánkból kiderül!

Galéria: komoly pofonnal érkezik a múlt ehhez a 3 csillagjegyhez
  • május, múlt, horoszkóp, csillagjegy,
  • május, múlt, horoszkóp, csillagjegy,
  • május, múlt, horoszkóp, csillagjegy,

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra