Váratlanul lepték meg a szülők a lányukat: az oka szívszorító - Videó

De mi is volt valójában a baj? Nos, Kerri még mindig nem tudja. Amikor telefonon beszélt a szüleivel, éppen a kertben volt, felújítási munkálatokat végzett, és vigyázott a kisfiára.

A szüleinek, Robertnek és Eleanornak viszont az volt az érzése, hogy Kerri "stresszes". Ez nyilvánvalóan elég volt nekik ahhoz, hogy azonnal beüljenek a kocsiba, és megnézzék, mi a helyzet. Kerri, aki eleinte gúnyt űzött szülei váratlan látogatásából, később belátta, hálásnak kellene lennie. "Az ilyen időkben rájössz, milyen nagyszerű dolog, hogy van családod" - mondta a Newsweeknek.

@thekerripaul Proof that helicopter parenting doesn’t end past the age of 18. Storytime: We’re doing some major backyard renovations at our home, and the construction began this past weekend. Naturally, my mom called, as she always does, in the middle of my son and I moving furniture out the way of the contractors. Y’all know kids are always “hemming and hawing” in the background of our phone calls, and with me talking my to her on the Apple Watch and dealing with my son’s objections to helping, I guess I must’ve sounded in sheer distress. Because 20 minutes later they showed up at my front door! 🤦🏽‍♀️ My boomer parents are truly PARENTS! It doesn’t matter how “grown” we get, we’ll never relinquish the title of “their children!” Would your parents drive 20 minutes to “see about you” over a 30 second phone call too?! Lord! : : : : : #helicopterparenting #gentleparenting #gentleparent #boomers #babyboomers #blackparents #blackparentsbelike #blackmoms #blackmomsbelike #grandparentslove #boomerparents ♬ original sound - thekerripaul

A nagyi azt is elmondta, fontos az is, hogy az unokáikkal is törődjenek, így nekik természetes volt ez a villámlátogatás. Mivel a lányuk férje nem volt a városban, így jobb szerettek volna meggyőzpdni róla személyesen, hogy minden rendben. 

Címlapfotó: TikTok/thekerripaul

24 óra