Luxus Airbnb-t foglalt a nyaralásra a család: elutazáskor jött a sokk - Videó

Egy feledhetetlen pihenésnek ígérkezett a családdal, az utazás azonban világot rengető botránnyal ért véget. Még a rendőrséget is bevonták.

A Wang nevű nő, akinek csak a vezetékneve került napvilágra, a tavaszi fesztivál idején a családjával utazott el a festő üdülőparadicsomba, Haihua szigetére. A Danzhou északi partjainál fekvő mesterséges szigetcsoport, amelyet "Óceánvirág-szigetnek" is neveznek, különösen az ünnepek idején népszerű turistacélpont. Hogy elkerüljék a tömeget, a család szálloda helyett magánszálláshelyet keresett magának. Találtak is - nem is akármilyet.

Luxus a köbön

A 280 négyzetméteres házért havonta 20 ezer jüant, körülbelül keteken egymillió forintot kellett fizetni. Két hét elteltével a család azonban úgy döntött, hogy idő előtt elhagyjá a szállást - annak ellenére is, hogy tisztában voltak vele, így bukják majd a már befizetett pénzüket. Igen ám, de Wang asszony ekkor még nem sejtette, hogy a már befizetett pénznél jóval többet bukhat majd. Márpedig pontosan ez történt meg velük, a nő pedig annyira feéhábordotott, hogy a rendőrséget is riasztotta.

Hatalmas balhé lett az ügyből - nagy a felháborodás az interneten!

Lapozz a folytatásért!

24 óra