Hivatalos: 6 év alatti gyerekeket nem taníthat a világ legijesztőbb tanára - Így néz ki!

Volt óvodás, aki nem tudott aludni a látványától, pedig nem is az ő csoportjába járt. Tíz éve van a pályán, 6 év alattiaknak betiltották.

A 37 éves férfit hivatalosan is eltiltották attól, hogy hat év alatti gyermekeket tanítson. A férfi egy évtizeddel ezelőtt kezdte a tanári pályáját, mellette pedig a tetoválások és tetsmódosítások rabja lett. Ahogy teltek az évek, úgy öltött egyre ijesztőbb külsőt, ami a vesztét is okozta. Az egyik óvodás édesanyja ugyanis panaszt tett a hivatalnál, mondván, az alig 3 éves fia annyira fél Sylvain bácsitól, hogy rémálmai vannak. Pedig a kisfiú nem is a férfi csoportjába járt.

via GIPHY

Ezt követően döntöttek úgy, a férfi óvodáskorúakat ezentúl nem taníthat. Addigra már a közösségi oldalakon Freaky Hoody-ként ismertté vált férfi szeme is feketére lett tetoválva. Szomorú volt a döntés miatt, de sem a hivatását, sem a hobbiját nem kellett feladnia. A saját korább elmondása és a becsések alapján az eddigi élete sorn eddig közel egy hónapot töltött a tetoválók tűje alatt az életében, az első tetkója pedig körülbelül 10 éve készült.

A férfi képei azóta is sokkolják a szülőket, de ő azt mondja, a megjelenése is tanító jellegű!

Így néz ki ma a világ legijesztőbb tanára - Elárulta, mit gondol a külsejéről
  • Freaky Hoody
  • Freaky Hoody
  • Freaky Hoody
  • Freaky Hoody

Címlapfotó: Facebook/FreakyHoody

24 óra