Félmillióért vetkőzött meztelenre Baukó Éva! - fotó

Azt mondja, férfiakkal jól el van most látva, és egyre több modellmunka is befut Baukó Évához. Most egy köteg pénzért lett meztelen.

Hogyan álljunk fel a padlóról? - ezzel a címmel akár előadásokat is tarthatna ma már Baukó Éva, aki néhány éve hivatalosan még hajléktalanként, ismerősöknél húzta meg önmagát, ma pedig már kedvére válogathat a munkák és férfiak közül. És egyre többet mutat meg magából.

 
 

Szép napot ???

A post shared by Eva Bauko (@baukoeva) on

Éva ma már pontosan tudja, megváltozott külseje mágnes, ami a hímeket illeti, így nagyon tudatosan és bátran veti be a bájait a kívánt hatás elérésének kedvéért. Előfordul, hogy egy szoláriumból is pikáns képekkel bolondítja a rajongóit.  

Most minden eddiginél forróbb képet tett közzé: meztelenül fekszik rajta, csupán a két kezeivel takarja el intim részeit. Éva a TWN.hu-nak azt is elmondta, utóbbi fotózásával is keresett már. "Ezért a sorozatért félmillió forintot kaptam, de már most vannak egyéb megkereséseim, akik ettől is többet fizetnének, igaz, többet is kellene mutatnom." - mondta lapunknak, és a szerelmi életéről is elárult pár apróságot. "Köszönöm, férfiakkal jól el vagyok látva, konkrétumot egyelőre nem szeretnék elárulni" 

 

24 óra